exclamation

Login of maak een account aan om de prijzen te kunnen zien.

Bosch PowerTube 750 Smart System Verticaal

Bosch PowerTube 750 Smart System Verticaal

Omschrijving

Deze Bosch PowerTube 750 Verticaal is compatibel met het nieuwe CX Smart aandrijfsysteem en kan geïntegreerd worden in het frame van je e-bike. Via de eBike Flow-app kun je je elektrische fiets verbinden met een geheel nieuwe e-bike wereld vol compleet nieuwe fietsimpulsen. Met een vermogen van 750Wh heeft deze accu een geschatte fietsafstand van tussen de 112,5 en 225 km. Perfect voor sportieve fietsers die hele lange afstanden willen afleggen. Je kunt deze accu opladen met de Bosch 4A Smart Charger, die de accu binnen 6 uur volledig oplaadt. Geschikte fietsmerken voor deze accu zijn onder andere Haibike, Kalkhoff, Cube en Flyer. Voor de volledige lijst van geschikte fietsmerken kun je het kopje ‘geschikt voor’ raadplegen.
PowerTube-batterijen zijn verkrijgbaar in zowel horizontale als verticale uitvoeringen. Controleer goed welke je nodig hebt, omdat de horizontale versie platter en breder is, terwijl de verticale versie slanker en hoger is.
LET OP: Bosch heeft ervoor gekozen om de PowerTube 750 fietsaccu te voorzien van geheel vernieuwde aansluitingen. Dit betekent dat de Bosch PowerTube 750Wh NIET compatibel is met je huidige Bosch PowerTube 400, Bosch PowerTube 500 of Bosch PowerTube 625.

Productspecificaties

SKU
EBBE.BO.038
Voltage
36V
Capaciteit
20.1Ah
Vermogen
750Wh
Merk Product
Bosch
Type
Origineel
Plaatsing
in het frame
Technologie
li-ion
Kleur
zwart
EAN Code
4054289005726
Garantie
2 jaar fabrieksgarantie
Gewicht (kg)
4,4

Gerelateerde producten