exclamation

Login of maak een account aan om de prijzen te kunnen zien.

Bosch PowerTube 625 Smart System Horizontaal

Bosch PowerTube 625 Smart System Horizontaal

Omschrijving

Bosch PowerTube 625 Smart Systeem Horizontaal

De Bosch PowerTube 625 Smart is net als de tegenhangende non-Smart versie een echte krachtpatser. De PowerTube 625 accu betreft dan ook een van de sterkere PowerTube accu's. Uit de PowerTube Serie met het nieuwe Smart Systeem is slechts de PowerTube 750 krachtiger dan deze 625. Daarnaast beschikt de Bosch PowerTube 625 over een aantal andere goede kwaliteiten. Allereerst is het duidelijk te zien dat het een accu is die verwerkt wordt in het frame van de e-bike. Dit heeft een aantal voordelen die uw elektrische fiets in de praktische zin vaak wat gebruiksvriendelijker maken. Zo zorgt een frame accu vaak voor een iets betere balans op uw elektrische fiets en ook is de accu vaak beter beschermd tegen waterschade en/of diefstal. Een andere goede kwaliteit van deze PowerTube 625 is dat hij compatibel is met het nieuwe CX Smart aandrijfsysteem (4e generatie). Dit systeem zal in de toekomst voor nog meer rij-comfort zorgen. Overigens wordt dit nieuwe generatie aandrijfsysteem door Bosch ook vaak het Bosch Smart Systeem genoemd. Via de eBike Flow-app kan de elektrische fiets verbonden worden met een geheel nieuwe e-bike wereld die stikt van compleet nieuwe fietsimpulsen. De Bosch PowerTube 625 Smart System accu onderscheidt zich net als de PowerTube voorgangers op het gebied van design, kracht en kwaliteit. U kunt deze accu overigens opladen met behulp van de Bosch 4A SMART Charger.

 

LET OP: Bosch heeft ervoor gekozen om de PowerTube 625 fietsaccu te voorzien van geheel vernieuwde aansluitingen. Dat wil zeggen dat de Bosch PowerTube 625Wh NIET compatibel is met uw huidige Bosch PowerTube 625, Bosch PowerTube 400 of Bosch PowerTube 500. Voor het laden van de PowerTube 625 accu heeft u een speciale lader nodig.

 

LET OP: De PowerTube accu's worden geleverd in een horizontale versie en een verticale versie. Deze fietsaccu's zien er net iets anders uit, echter zijn de verschillen vrij klein en kan het toch snel gebeuren dat u de verkeerde versie kiest. Het is dus belangrijk om goed te kijken of uw oude PowerTube de horizontale of verticale versie betreft. De horizontale versie is iets platter en breder, waar de verticale versie iets smaller en hoger is.

 

Bosch PowerTube 625 Smart Kenmerken

Zoals eerder vermeld kenmerkt de Bosch PowerTube 625 zich onder andere door zijn krachtige geïntegreerde accusysteem. De e-bike accu heeft een hoge capaciteit en kan een elektrische fiets dan ook heel erg lang van energie voorzien. In de praktijk zult u dit merken in de grote actieradius die u met deze e-bike accu kunt behalen. Naast deze hoge capaciteit is een van de belangrijkste kenmerken van de PowerTube 625 Smart Horizontaal dat deze in het frame van de elektrische fiets geïntegreerd worden. Dit wil zeggen dat de PowerTube 625 Smart dus volledig in het frame opgaat. Hier zitten een aantal voordelen aan. Zo zorgen frame accu's over het algemeen niet alleen voor een betere balans, maar ook leveren ze een stuk betere bescherming tegen de omgeving. Valschade, waterschade (door bijvoorbeeld hevige regen of sneeuw) en diefstal treden minder snel op bij frame accu's dan bij bagagedrager accu's. Tenslotte is het ook erg fijn dat de PowerTube 625 Smart erg gemakkelijk op te laden is zonder de accu uit het frame te hoeven halen. In slechts enkele uren kan de accu volledig opgeladen worden met behulp van de juiste Bosch Charger (de 4A Charger). De PowerTube 625 is daarnaast uitgerust met het slimme energiebeheersysteem van Bosch, dat de prestaties van de accu optimaliseert en de levensduur ervan verlengt. Het systeem controleert voortdurend de laadstatus, temperatuur en stroom van de accu en past de energie-aflevering aan om overbelasting en oververhitting te voorkomen.

 

Bosch PowerTube 625 Horizontaal Capaciteit

Wat deze nieuwe Smart Bosch accu onder andere uniek maakt is zijn grote vermogen. Met een 36V spanning en 16.7Ah (Ampère-uur) capaciteit aan accucellen beschikt de Bosch PowerTube 625 Smart horizontaal over een krachtig vermogen van circa 625Wh (Wattuur). Met dit zeer grote vermogen is de Bosch accu heel erg goed in staat om de e-bike van sportieve en fanatieke fietsers van energie te voorzien. Deze accu is dus ideaal voor lange fietsritten en zelfs wanneer er op de route veel hellingen voorkomen zult u met deze fietsaccu niet snel energie tekort komen. Bent u toch bang dat dit wel het geval is? Dan zou u ook altijd nog eens naar de Bosch PowerTube 750 Smart Horizontaal kunnen kijken.

 

PowerTube 625 Smart CX system Compatibiliteit

Het nieuwe Bosch Performance CX smart systeem zit vol met nieuwe technologie. Het is nog niet bekend welke e-bikes er exact compatibel zullen zijn met het systeem. Wel kan er worden verwacht dat de fietsaccu in een ruim aantal sportieve E-mountainbikes en racefietsen zal worden toegepast. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat de aansluitingen van de PowerTube Smart accu's net iets anders zijn dan die van de vorige versie PowerTube accu's. U kunt de vorige versie Non-Smart PowerTubes dus niet vervangen door een Smart PowerTube. Tenslotte maakt de Smart PowerTube ook gebruik van een andere soort Bosch acculader dan de non-Smart PowerTube. De Smart PowerTubes maken namelijk gebruik van de Bosch 4A Charger.

Heeft u nog enige vragen of twijfelt u of dit de juiste fietsaccu voor u is? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag!

Productspecificaties

SKU
EBBE.BO.041
Voltage
36V
Capaciteit
16.7Ah
Vermogen
625Wh
Merk Product
Bosch
Type
Origineel
Plaatsing
in het frame
Technologie
li-ion
Kleur
zwart
EAN Code
4054289005801
Garantie
2 jaar fabrieksgarantie
Gewicht (kg)
3,8
Actieradius van
75
Actieradius tot
125

Gerelateerde producten