exclamation

Login of maak een account aan om de prijzen te kunnen zien.

Bosch PowerTube 625 Smart System Verticaal

Bosch PowerTube 625 Smart System Verticaal

Omschrijving

Bosch PowerTube 625 Smart Verticaal

De Bosch PowerTube 625 Smart is niet zomaar een fietsaccu; het is een symbool van kwaliteit en kracht. Als lid van de PowerTube Serie met het geavanceerde Smart Systeem, kent deze accu bijna geen gelijke, met uitzondering van de PowerTube 750. De Bosch PowerTube 625 is speciaal ontworpen om naadloos in het frame van de e-bike te integreren. Dit zorgt voor een aantal duidelijke voordelen: een verbeterde balans tijdens het fietsen en een verhoogde bescherming tegen externe factoren zoals waterschade en diefstal.

BELANGRIJK: Bosch heeft besloten om de PowerTube 625 e-bike batterij te voorzien van geheel vernieuwde aansluitingen. Dit houdt in dat de Bosch PowerTube 625Wh NIET compatibel is met uw bestaande Bosch PowerTube 625, Bosch PowerTube 400 of Bosch PowerTube 500. Om de PowerTube 625 accu op te laden, is een speciale lader vereist.

BELANGRIJK: De PowerTube batterijen zijn verkrijgbaar in zowel een horizontale als een verticale variant. Hoewel deze e-bike batterijen lichte visuele verschillen vertonen, zijn de afwijkingen minimaal. Hierdoor is het mogelijk om per ongeluk de verkeerde variant te kiezen. Het is daarom essentieel om nauwkeurig te controleren of uw huidige PowerTube batterij de horizontale of verticale uitvoering betreft. De horizontale variant heeft een ietwat platter en breder ontwerp, terwijl de verticale variant iets slanker en hoger is.

 

Kenmerken van de Bosch PowerTube 625 Smart

Wat de Bosch PowerTube 625 echt uniek maakt, is zijn geavanceerde geïntegreerde accusysteem. Of je nu door de stad fietst of een lange tocht door het platteland maakt, deze accu zorgt ervoor dat je verder kunt gaan dan ooit tevoren. Dankzij de hoge capaciteit is het bereik indrukwekkend, waardoor je minder vaak hoeft op te laden. Daarbovenop is de accu bestand tegen de elementen. Of het nu gaat om een regenbui of een onverwachte val, deze accu is gebouwd om te presteren. En dankzij het innovatieve energiebeheersysteem van Bosch, is de accu niet alleen efficiënt, maar gaat hij ook langer mee.

 

Capaciteit van de Bosch PowerTube 625 Verticaal

Deze Bosch PowerTube is een krachtpatser als het op capaciteit aankomt. Met een spanning van 36V en een capaciteit van 16.7Ah, levert de Bosch PowerTube 625 een indrukwekkend vermogen van 625Wh. Dit zorgt ervoor dat je lange afstanden kunt afleggen, zelfs op uitdagende routes met veel heuvels of steile stukken. Zoekt u nog een oplader voor uw Bosch Powertube 625? Kijk dan eens naar de Bosch Acculader 4A SMART Charger.

 

Compatibiliteit van de PowerTube 625 Smart CX system

De toekomst van e-bikes is hier, dankzij het nieuwe Bosch Performance CX smart systeem. Hoewel de volledige lijst van compatibele e-bikes nog moet worden vrijgegeven, is de verwachting dat veel sportieve E-mountainbikes en racefietsen zullen profiteren van deze technologie. Let wel op: de connectoren van de Smart PowerTube verschillen van eerdere versies. Dit betekent dat je eerdere non-Smart PowerTubes niet kunt vervangen door deze Smart versie. Ook het oplaadproces heeft een update gekregen, want voor deze accu heb je de speciale Bosch 4A Charger nodig.

Heeft u nog vragen over de Bosch Powertube 625? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice! Zij helpen u graag verder!

Productspecificaties

SKU
EBBE.BO.042
Voltage
36V
Capaciteit
16.7Ah
Vermogen
625Wh
Merk Product
Bosch
Type
Origineel
Plaatsing
in het frame
Technologie
li-ion
Kleur
zwart
EAN Code
4054289005795
Garantie
2 jaar fabrieksgarantie
Gewicht (kg)
3,5
Actieradius van
75
Actieradius tot
125

Gerelateerde producten