Login of maak een account aan om de prijzen te kunnen zien.

Meer dan 200 soorten accu's!
Meer dan 10.000 producten!

 

Over ons

Snel, gemakkelijk en tegen een scherpe prijs inkopen.

Voltivy beschikt over een breed assortiment bestaande uit Bosch, Panasonic, Shimano, Gazelle, Sparta, Yamaha en nog 30+ andere merken. Daarnaast biedt Voltivy unieke compatibel accu's aan van de merken E-bikevision en EYXON. Met het brede assortiment van originele en compatibel accu's biedt Voltivy een oplossing voor de producten die bij leveranciers niet voorradig zijn. Het biedt ook de mogelijkheid voor fietsspeciaalzaken om het assortiment uit te breiden.

Het eerste accu expert centrum van Nederland. Het hoofdkantoor van Voltivy is gevestigd in Gemert en is het eerste accu expert centrum van Nederland. Hieronder valt een eigen kantoor, winkel, testlocatie én research & development team. Met een eigen magazijn met meer dan 10.000 producten op voorraad, kan er voor een razendsnelle levering gezorgd worden. Voor 22:00 besteld, is morgen al geleverd. Voor vragen kunt u bij het gespecialiseerde sales en supportteam terecht.

Als zakelijke klant is het mogelijk om snel, gemakkelijk en geheel vrijblijvend een Voltivy dealeraccount aanmaken om alle opties te bekijken. De voordelen van Voltivy:

  • Grootste voorraad A-merken fietsaccu's
  • Betaalbaar alternatief voor retailers
  • Snelle levering uit voorraad
  • In-house experts voor het beste advies
  • Unieke, hoogwaardige A-merk compatibels

Over ons